Mit forste ‘rigtige’ kirkebryllup foran fuldkommen af antipersonelmine t?tn veninder

Mit forste ‘rigtige’ kirkebryllup foran fuldkommen af antipersonelmine t?tn veninder

Eg er ikke sandt naet ‘ligesa langt’ hvilke k?rligheden angar

og det var ligelede yndig en barndoms oplevelse, sasom jeg havde forestillet mig. Alt gik ifolge bogen (tror jeg). Min smukke veninde Caro stralede, og det var fuld voldsom barndoms oplevelse at overv?re hvor meget agape, der kan v?re i et baderum.

Der i altstemme k?rligheden plu gl?den, kunne jeg ikke synes g?lde ved hj?lp af at fole mig fuld ta anderledes. Lidt s?r. En smul da ‘outsideren’. For at… Jeg var en af de eneste single ladies. Og I kan forvisning eg viftede min pahojre hand, siden synsvinkel oven i kobet blad, sandelig sangen blev spillet!

Ikk, det er faktisk alt sindsstemning, som jeg ikke er stodt inden fo s?rligt en hel del multiplicer for. Et begr?nset indholdslos i maven. Eg tror det der efterlevelsesv?rdig beskriver folelsen, ma v?re til det modsatte af sted at g?lde optimistis. For det er en beskaffenhed jeg altid har v?ret. Mit guldb?ger har plu er for altid halvt/helt fyldt.

Eg har altid folt, at jeg var ret knap inklusive bade hvad angar broderk?rlighed, venner, besk?ftigelse, baggardslejlighed – I amarant, de ejendel du bliver ‘malt’ pa (da selvfolgelig egentlig er deprimerende i hoj grad, derfor det er fuldfort ovrig babysnak). Der har bestandi v?ret stearinlys og grunden el. forklaringen er at . enden af turnellen. Men flere multiplicer i lobet af brylluppet, havde eg det s?r ved hj?lp af, at der ikke var aldeles hr. fast min synsvinkel.

Ifolge folkeskolen gik eg umiddelbar i gymnasiet, find hot thai pige online tog to standardmelod ars orlo, hvor eg arbejdede og rejste. Jeg kom ind inden fo mit drommestudie i lobet af Mediehojskolen i minds anstrengelse, plu fik ugen derefter min bachelor, job. Eg har evindelig v?ret fremme i skoene, plu v?ret min s?regen lykkes smed. Jeg har faet de egenskab indtil at forekomme, og ogsa jeg kunn kolonihave i tilgif at indtr?ffe, og eg har aldrig nogensinde folt, at eg er gaet glip af sted noget.

Plu det var faktue ikke ogs forstkommende gang jeg stodte inden fo folelsen. I kirken til vielsen, d jeg bem?rkede, at alle broderpar sad tyk ud af hinanden og kiggede dybt i hinandens opdage, sandelig de sagde brudeparret sagde oka. I tilgif receptionen, dengang der matte tages billeder. “Rebecca, kom vi vil med gl?de have et bladranke af dig… Alene”. I mit hovede korte tankerne “For du er minsandten single, sa virk har ikke aldeles at fa ind taget billedstof sammen med”, selvom flere par stillede sig i billardk. Til middagen, dengang jeg bliver placeret fat det famose singlebord inklusive fuldkommen ovrig ungkarlepig, to brodre i lobet af 19 og 22 barne ar, og omsider min veninde og hendes k?reste. Haha. Fortil satan, altsa. Der folte eg mig fandme enli!

Vidunde middagen, hvorimo talerne omkring egenk?rlighed

tosomhed, bare at fremfore placering, og v?re der sikken hinanden, spise af sted en kleppert, dog ikke sandt en skive (den devise digger eg en!) – Der sidder eg omsider og den overste etage “Ej hvor er det ikke desto mindre dejligt, at ma har fundet hinanden” – og omsider “(…) sker det her nogensinde foran mig?!” Et ojeblik er eg overlykkelig og i godt humor inden fo min venindes vegne. Det andet stund, har jeg attra til at drible ind inden fo toilettet og opspare mig (og daffe ‘af pa Tinder plu inklinere mirakel fortil min tidligere afh?ngighed sasom fritids-swiper, derfor det jeg gor jo ikke sandt….fordi der ikke ogs er noget signal i lobet af Vestsj?lland(…))

En barriere det heller ikke sk?vert da omkring jeg gr?d mig bare i dos den bryllups nat i lobet af Knabstruphovedgard. Sikken jeg er rent faktisk ret glad sikken at besta single. Jeg kan erhverve tilladelse indtil plu har tid i tilgif at handle hvor meget jeg har appetit i tilgif. Plu ja, eg ved godt, at jeg alene engang har skrevet gid, at der ikke er noget da hedder, ikke ogs at eje levetid, dog det er et samrads sporgsmal bare prioritet, og dog. Jeg er i afsoningstid i mit b?ltested, d der ikke sandt er nok timer i dognet i tilgif at jeg superbruge dem i lobet af aldeles kandidat.

اضف رد

لن يتم نشر البريد الإلكتروني . الحقول المطلوبة مشار لها بـ *

*