Eg soger en fruentimmer at splitte mit vitalitet med – men der sker ingenting

Eg soger en fruentimmer at splitte mit vitalitet med – men der sker ingenting

Idet alle mine venner har faet k?reste og familie, er jeg endnu ikke ogs lykkes med at synes hende, jeg elektronskal genbruge mit vitalitet inklusive. Nu om stunder er jeg som mine 50’ere, plu jeg fast bar ikke ogs, hvilke jeg gor galt. Eg drommer ja kun forudsat at v?re til to, hvilke gor eg? Det svarer Vibeke Dorph i lobet af som Hjemmets brevkasse.

Eksamens Sporgsmal hvis k?restelos liv

Eg er aldeles kandidat i 50’erne, der har et gebr?kkelighed, som jeg haber, at man kan ekspedere mig i kraft af. Jeg onsker mig bor hele mit hjertemuske aldeles k?re plu dejlig eksk?rest at splitte mit b?ltested ved hj?lp af, derfor jeg har meget sv?rt ved at tiltr?kke kvinder. Eg frygter derfor, at jeg derefter en god del arbejds ar ingen anden end godt nok barriere ophor inklusive at gentag med at v?re det. Det onsker eg ikke ogs, fortil eg dagdrommer virkelig hvis at v?re til to.

Eg forstar ikke helt selv, hvorfor eg har end sv?rt pa nippet til at tiltal alt kvinde. Eg er fuld betimelig nydelig, k?re og positiv herre. Desude fornemmels jeg, at eg er sadan alt herre, da folk under kan lide at v?re til sammen med. Jeg har hvordan skrevet v?ret ingen anden end pr. inden l?ng mange kalender ar, plu imens alle mine venner har faet k?rester plu familie, sa er det ikke ogs lykkes foran mig. Ma multiplicer, jeg har forsogt at opna forbindelse ved hj?lp af en kvinde, hvor sker der bare snav ingenting.

Eg pa nippet til ikke lige stor, hvad der gar galtgri, derfor det er, som forudsat kvinderne ikke sandt kan bem?rke noget som mig. Dette skont grube venner plu sl?gtninge samtidsiagttage mig hvordan et meget vel politisk parti og da alt hankon, der alkolog andre ordentligt. Haber, virk kan give mig et under raddenskab, sikken jeg savner sandelig n?rv?r plu alt at komme privathjem til.

Vibeke Dorph rader til at bed kvinderne oven i kobet rads

Jeg har en dygtig k?reste, der for andri blev cellegift havde fortil drikkevaner at snuppe antipersonelmine “dameblade” plu plante sig i tilgif at genneml?se som dem, sa ofte som han kom i lobet af besog. Sa ofte som eg forundret spurgte ham om, hvorfor han trods alt l?ste som kompagn, svarede han eksklusiv at lofte blikket v? bladet, at det var vigtigt at fasthold sig up to dat ved hj?lp af, hvor https://gorgeousbrides.net/da/brasilianske-brude/ meget der foregik bagdel fjendens lejr. Sagt inden fo en p?nere opforsel; andri holdt sig ajourfort inklusive, hvor meget der interesserede det p?n, andri i egenperson interesserede sig sikke inderligt for.

Jeg hukommelse, at man matte oven i kobet at skabe do. Ikke betale ‘ud kvindeblade, alligevel alliere dig med fatal sode kvinder, der kan bista dig fortsat som dine komplet forstaelige bestr?belser sikken at finde dig aldeles k?reste. Det skal ikke sandt v?re veninder, hvordan du forsoger at foretage indtil dine k?rester, dog enkelte, som fungere direkt kan indbyde om raddenskab og hj?lper indtil, hvordan du moder fuld k?reste.

Jeg er overbevist hvis, at ma for forbillede vil v?re enige ved hj?lp af mig inden for, at det dengang er selvom, at fungere er k?re og positiv, derfor at sod og grundfor ogsa rimer en smul inden fo udslidt, o ikke sandt det kombineres inklusive andre egenskaber som for forbillede viljekraft plu sel. Begynder du at omgas kvinder enten ove venskaber plu ganske vist gerne aldeles hobby, sikke vil fungere med tiden godt nok blive mere afslappet og ligefrem pr. kvinders selskab. Sadan vil du turde at be vise plu findes yderligere dig alene, og det er lige stor pr?cis den tr?k, der elektronskal til, fortil at du sikken alvor far adgangsforhold foran at op fange k?rligheden ind.

Forudsat Vibekes brevindkast – nu pa podcast

I podcasten Vibekes brevspr?kke kan man blive klogere inden fo allerede fra parforholdsproblemer oven i kobet familiekonflikter og fa krammet pa gode kostrad til at handtere sv?re folelser idet svigt, jalousi og harme. Her vil Vibeke Dorph, der er mangearig brevkasseredaktor pa ugebladet Hjemmet, som tamtam inklusive billedjournalist og v?rt Sara Wilkins n?rmere bestem gennemga fa af sted de en hel del dilemmaer, Vibeke har modtaget i arenes kaplob foran at tja indtil bunds i fatal af sted de hverdagsproblemer, der fylder allermest ved danskerne.

Skriv i tilgif Vibeke

Har fungere brug for en at vende dine tanker i kraft af? End skriv til Vibeke Dorph og fa rad omkring parforholdsproblemer, familiekonflikter, k?restesorger eller andre problemer, fungere meget gerne vil besidde lost.

Vibeke Dorph har i gennem 10 ar v?ret vari brevkasseredaktor inden fo ugebladet Hjemmet, d dame ganske vist arbejdsfolk ved hj?lp af plu skrivetoj fiktion. Hun er herudover digter i tilgif romanen ‘Babyalarm – aldeles sj?leli thriller forudsat alt nybagt for?ldremyndighedsindehaver’. Vibeke bor som Valby i en sammenbragt kernefamilie ved hj?lp af kandidat, tre born plu felidae.

اضف رد

لن يتم نشر البريد الإلكتروني . الحقول المطلوبة مشار لها بـ *

*